Rotaract har valgt ledelsen for 2021/2022

Rotaract Danmark (DANIO) har i februar afholdt generalforsamling og valgt den kommende ledelse for Rotary-året 2021/2022.

Den nye præsident er Christina Ladegaard fra Odense Sct. Alban Rotaract, som i nuværende år har været en del af bestyrelsen, som den præsident-elect. Sidste år blev det besluttet, at posten som past-præsident udfases til fordel for præsident-elect.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer tæller sekretær: Philip Flindt fra Rotaract København Nord, vicepræsident: Anna Frandsen fra Odense Sct. Alban Rotaract, international repræsentant: Jesper Frits Nielsen fra Aarhus Marselis Rotaract og præsident-elect: Charlotte Melchiorsen fra København Rotaract. Kasserer-posten besættes på en ekstraordinær generalforsamling inden for de næste par måneder, højst sandsynligt i forbindelse med BETS (Rotaract Board Elect Training Seminar).

Foruden ovennævnte poster vil 5 distriktsrepræsentanter fra forskellige områder i Danmark også indgå i DANIO-ledelsen. Rotary-distrikterne i Danmark tæller 1440, 1450, 1461, 1470 og 1480.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: