Mit første REM

Efter næsten to år med COVID-19, er det første officielle europæiske Rotaract arrangement blevet afholdt. Det blev afholdt i flot stil i Krakow, Polen. Hvor små 200 Rotaractere var samlede til tre helt igennem fantastiske dage. Arrangementet var REM – Rotaract European Meeting.

For at give et indblik i hvad et sådant arrangement er for et, har Malene Gad skrevet kort om hendes oplevelse med hendes første REM.

‘Min første REM oplevelse var uforglemmelig. Det er første internationale Rotaract event jeg har været til (på trods af on/off medlemskab siden 2015). Lige nu har jeg “post-REM” blues og ville ønske at jeg stadig var til eventet.

Vi var til Black and White party den første aften, en klub i midten af Krakow kun med rotaractere. Jeg gentager kun rotaractere! Det var noget at det bedste!Jeg blev taget imod med åbne arme og i løbet af 10 minutter sad jeg og havde samtaler med folk fra mange forskellige lande. Meget søvn blev det ikke til, men dagen efter stod den på kaffe (læs: masser af dobbelt espresso shots) og så var der session talks, med vores egen Morten S. som vært. Her fik man fornyet energien og gode samtaler om hvad det betyder for den enkelte at være Rotaracter. Fredag eftermiddag og aften var pakket med øl og vodka “tasting”, country booth (hvor hvert land præsenterer sig selv med lidt mad, drikke og godt humør), derefter forsatte aften med Royal Theme party – fancy kjoler og kroner blev flashet her! Efter et par timers søvn var vi oppe og tog en omgang sightseeing i Krakow med en lokal guide, som fortalte om historiske bygninger og lidt om Polens historie, denne rundtur endte med at en gruppe med repræsentanter fra Tyskland, Holland, Østrig og Danmark så vidt jeg husker, tog på en restaurant for at lade op til gallafesten lørdag aften. Galla i Polen er ikke som man skulle tro. I Danmark havde det nok heddet lidt fint tøj og en pæn lokation. Til REM hed det 130 meter under jorden i en saltmine (slik ikke for meget på væggene), 3-retters menu og fri bar! Alt i alt er jeg kommet fra min første REM mættet på oplevelser, rig på masser af nye venskaber, inspiration til fremtidige Rotaract events og fuld af utålmodighed – næste REM er først til januar!’

-Malene Gad, København Rotaract Klub

Det næste REM arrangement bliver afholdt i Torino 27-29 januar 2022 billetter sælges på den officielle hjemmeside fra omkring den 20. december 2021, det er også på denne hjemmeside hvor nærmer detaljer om arrangement vil kunne findes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: