REM Dublin 2022!

Historiske og magiske Dublin skabte rammerne for Rotaract European Meeting (REM) Fall 2022. Eventet bød på mange muligheder for at opleve Dublin og den Iriske kultur, ja har tænkes blandt andet på Guinness, en dejlig øl som jeg nok aldrig har fået skænket på den rigtig måde. Det er ved at være et fast program punkt til vores events, men en city tour med lokal guide giver bare et helt andre indblik i byens historie og kultur. I Dublin var programmet også pakket med spænende oplæg og workshops, heriblandt et debatpanel ”Sustainability: How can it be more than a buzzword?”, oplæg; Leadership: The challenges we face today og Leaders create more leaders, not followers: the psychology of leadership and group dynamics.

Jeg kan med stolthed fortælle at den danske delegation til Dublin var på ikke mindre end 27 personer, hvilket er en af de største delegationer vi har haft med til et af de europæiske events i nyere tid. Det var fantastisk at kunne præsentere hvad det større europæiske Rotaract netværk kan tilbyde.
Jeg har spurgt Laura Andersen om at sætte nogle ord på hendes oplevelse med at være med i Dublin

”Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i REM Fall 2022 i Dublin, dette var mit første internationale arrangement i forbindelse med Rotaract. Det var en meget inspirerende oplevelse, og det var især fedt at vise de nyere medlemmer, at Rotaract er meget større end blot vores lokale Frederiksberg klub, og at Rotaract åbner mange døre såvel internationalt som nationalt.”

Der er naturligvis mange muligheder for at socialisere med de mange andre deltager til de forskellige fester, workshops eller over en stille morgenmad. En af de helt fantastiske ting ved de her events er de mange nye mennesker man møder og lære at kende, for mit eget vedkommende har det givet venskaber for livet.
Vi kan godt lide at slutte vores events af med en ordentlig gallafest, denne gang var det et maskebal.

Nu hvor vi er landet hjemme i Danmark og hverdagen igen er kommet tilbage, kan vi se frem imod REM Winter 2023 i Gent, Belgien og vores engen nationale konference til vinter.

// Country Representative Jesper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: