Bliv medlem

Hvor kan du finde os?

Hvorfor skal du blive medlem af Rotaract?

Det skal du, fordi det kommer til at være den bedste (og nemmeste) beslutning du nogensinde kommer til at tage!

I Rotaract får du et tværfagligt socialt netværk for unge over 18, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med andre unge fra vidt forskellige baggrunde, som alle brænder for at være en del af noget større.

Som medlem af Rotaract vil du:

… lære mere om erhvervs- og kulturlivet omkring dig og i resten af verden, og du får samtidig mulighed for at gøre dette på et solidt socialt grundlag, hvor der er plads til alle.

… få masser af muligheder for at rejse og opleve verden med Rotaract, særligt til internationale konferencer, hvor man stifter bekendtskab med rotaractere fra resten af verden.

… få et grundlag for at udvikle og styrke dine lederskabsevner gennem bestyrelsesarbejde, både på lokalt, nationalt og internationalt plan. Her har du mulighed for at være med til at få tandhjulene i en frivillig organisation til at køre rundt – og du har rig mulighed for at sætte netop dit præg på det.

… komme til at være med til at planlægge og deltage i møder med oplægsholdere fra alle dele af samfundet, og dermed lære mere om noget, som du ellers ikke ville stifte bekendtskab med.

… få mulighed for at hjælpe andre gennem velgørenhedsprojekter, hvor du virkelig kommer til at føle, hvordan det er at være en del af noget større, når vi i fællesskab hjælper andre.

Kunne du godt tænke dig at møde nogle af disse mennesker, så kontakt os via nedenstående formular.

Du kan finde os flere steder i landet, vi er klar til at byde dig velkommen!

%d bloggers like this: