Seneste nyt

Få overblikket over der sker i Rotaract

REM Dublin 2022!

Historiske og magiske Dublin skabte rammerne for Rotaract European Meeting (REM) Fall 2022. Eventet bød på mange muligheder for at opleve Dublin og den Iriske kultur, ja har tænkes blandt andet på Guinness, en dejlig øl som jeg nok aldrig har fået skænket på den rigtig måde. Det er ved at være et fast programFortsæt læsning “REM Dublin 2022!”

DANIO-Bestyrelsen 2022-2023

Vi har i vores travhed, glemt at introducere vores nye bestyrelse for året 2022-2023, men i skal da ikke snydes for en kort introduktion af hvem vi er! Årets præsident er Charlotte. Charlotte arbejder i Udenrigsministeriet og er teamleder for Cleantech hos Invest in Denmark og er medlem af København Rotaract. Årets præsident-elect er AnnaFortsæt læsning “DANIO-Bestyrelsen 2022-2023”

Mit første REM

Efter næsten to år med COVID-19, er det første officielle europæiske Rotaract arrangement blevet afholdt. Det blev afholdt i flot stil i Krakow, Polen. Hvor små 200 Rotaractere var samlede til tre helt igennem fantastiske dage. Arrangementet var REM – Rotaract European Meeting. For at give et indblik i hvad et sådant arrangement er forFortsæt læsning “Mit første REM”

Artikel fra bladet “Rotary Norden”: Derfor er vi med i Rotaract!

Medlemmer af Rotaracts landsorgan Danio beretter på skift på facebook hvorfor de er medlemmer af Rotaract. Her er nogle eksempler på hvad de fortæller andre unge om hvorfor det er rigtig godt at være i Rotaract. Ida Tuxen Falborg 24 år, kandidatstuderende i jura Københavns Universitet, Rotaract siden 2017. Jeg har været medlem af RotaractFortsæt læsning “Artikel fra bladet “Rotary Norden”: Derfor er vi med i Rotaract!”

Rotaract har valgt ledelsen for 2021/2022

Rotaract Danmark (DANIO) har i februar afholdt generalforsamling og valgt den kommende ledelse for Rotary-året 2021/2022. Den nye præsident er Christina Ladegaard fra Odense Sct. Alban Rotaract, som i nuværende år har været en del af bestyrelsen, som den præsident-elect. Sidste år blev det besluttet, at posten som past-præsident udfases til fordel for præsident-elect. DeFortsæt læsning “Rotaract har valgt ledelsen for 2021/2022”

København Rotaract er på landkortet igen!

København Rotaract er på landkortet igen Efter flere år med faldende medlemstal var København Rotaract i sommers skræmmende tæt på at lukke. Det er derfor en stor og glædelig nyhed, at klubben nu er ”back in business”. Der skulle masser af gå-på-mod, visionære tanker, skøre ideer og en lang række af kaffemøder til før tropperne,Fortsæt læsning “København Rotaract er på landkortet igen!”

National generalforsamling

Det er på lørdag den 13. februar hvor der skal gøres status på året 2020/21, ind til nu, samt der skal vælges en ny bestyrelse til den nationale ledelse.


Vil du gerne med?

Så klik her og kontakt os. Så har du mulighed for at være med næste gang vi laver noget spændende!

%d bloggers like this: